Rady Výběr Solární Energie Instalační Technik


solární

Když jste se rozhodli udělat velkou investici do svého domova ve formě obnovitelné energie, budete se chtít ujistit, že pro vás mají ty nejlepší lidi. Solární energie se rychle stává dostupnou technologií a trh je plný společností, které se chlubí že jsou b est. Jak ale třídíte kovboje od kvalitních instalátorů? Toto je několik tipů, které vám pomohou při rozhodování.

1. Instalatéři solárních zařízení musí být akreditováni

Hledejte solární instalátory, kteří mají akreditaci MCS jako naprosté minimum. Vynikající fotovoltaika Příbram solární instalátor může být také registrován u Renewable Energy Assurance Limited nebo Solar Trade Association (STA), nebo členové spotřebitelského kodexu obnovitelné energie. Důležité je, že musíte mít instalátor s akreditací MCS, aby byl způsobilý pro program Feed in Tariff a jeho platby.

2. Dobré společnosti je nepotřebují. potřeba použít taktiku prodeje pod vysokým tlakem

Společnosti prodávající solární produkty nesmí tlačit zákazníky, aby si jejich produkty koupili. Pokud se cítíte pod tlakem ze strany společnosti poskytující vaši cenovou nabídku, bude pravděpodobně nejlepší, když nebudete pokračovat stejně je.

3. Získejte maximálně tři nabídky

Požádejte alespoň tři společnosti o cenovou nabídku na vaši instalaci. To vám dá šanci porovnat ceny mezi různými poskytovateli a také vám to umožní poznat společnost a cítit se pohodlně při práci s nimi.

4. Odkažte se na předchozí zákazníky a proveďte průzkum společností.

Dobrý solární panely instalátor by měl už nějakou dobu podnikat a neměl by mít problém poskytnout vám reference nebo posudky od předchozích klientů. Můžete zjistit, jak dlouho podnikají, a nenechte se zmást jejich okázalými webovými stránkami, abyste si mysleli, že jsou kvalifikovanější, než ve skutečnosti jsou.

5. Zeptejte se sousedů

Pokud víte o dalších lidech v okolí, kteří si již nechali nainstalovat solární energii, nebojte se zaklepat na dveře a zeptat se jich, zda doporučují společnost. Mluvit se skutečnými zákazníky je skvělý způsob, jak se dozvědět více. Zjistěte, co si o instalaci mysleli a koho doporučili. Mnoho solárních investorů vám systém rád ukáže a řekne vám o své společnosti.

6. Zjistit, co chcete

Solární panely se dodávají v mnoha různých příchutích a to, co potřebujete pro svůj domov, bude záviset na tom, kolik musíte utratit a co považujete za důležité. Odchylky ve struktuře solárních panelů a v konstrukci solárních tepelných článků mohou mít významný dopad na jejich účinnost a náklady. Ujistěte se, že plně rozumíte těmto rozdílům, než budete citovat.

7. Očekávejte, že přijdou k vám domů

Bez prohlídky nemovitosti není možné určit, zda je vhodná pro solární energii. Nedůvěřujte společnostem, které nabízejí cenovou nabídku po telefonu. Pravděpodobně navštíví váš domov, aby posoudili strukturu střechy, provedli měření expozimetrů a položili vám otázky týkající se vašeho životního stylu.

8. Očekávejte další rady a doporučení

Aby dům měl nárok na maximální platby FIT, musí mít hodnocení energetické náročnosti D nebo vyšší. To je důvod, proč dobrý fotovoltaika Praha instalační technik často poskytne rady, jak zlepšit energetickou účinnost vašeho domova.

9. Ujasněte, co citace obsahuje

Měli byste si zapsat a rozepsat své nabídky. Nespokojujte se s číslem, které je pouze hrubým odhadem nebo s číslem, které vypadá, jako by bylo shozené dohromady. Požádejte o rozpis položek a pokud nějaké chybí. Některé instalace budou vyžadovat nákladné položky, jako je lešení, zatímco jiné mohou vyžadovat posílení g práce na střeše, než se zvednou panely. Ujistěte se, že bylo vše uvedeno, jinak byste mohli skončit s nepříjemným překvapením, až dostanete konečný účet.

10. Podívejte se na následnou péči, kterou dostanete

I když by se na vaši solární instalaci měla vztahovat záruka, je možné, že ji každý výrobce prodlouží. S vybraným instalačním programem byste měli probrat, co získáte. Zeptejte se také na jejich služby, pokud se vaše technologie porouchá nebo potřebuje servis. Je možné, že se záruka liší mezi zárukou výrobce a instalačního technika. V těchto případech je důležité potvrdit, kdo zaplatí mzdové náklady, pokud platnost instalačního technika vypršela, ale výrobce je stále platný.

Comments

Popular posts from this blog

Top 4 Advantages Of Home Video Intercom Installation

Complete Microsoft Office Lifetime License Getting Guide

6 Swiftly Tips For Managing Your Best Marathon